Kontorassistent

Du hjælper og disponerer i knudepunktet i driften

Mesterlige Hænder er en succesfuld håndværksvirksomhed i vækst, og nu søger vi en kontorassistent, der skal understøtte driften i en varieret hverdag, hvor vores kompetente håndværkere kører ud til små og store renoveringsprojekter og serviceopgaver i hele landet.

Med støtte fra kolleger og vores ordrestyringssystem administrerer og håndterer du fakturaer, tilbudsskabeloner, timeregistrering og løn, samt disponerer over håndværkere og projekter. Du er ansvarlig for vores hovedtelefon, hvorfor du besvarer henvendelser fra interne og eksterne interessenter og hjælper dem frem til svaret.

Igennem dine arbejdsområder er du den, der har styr på alt, hvad der foregår i virksomheden, og hjælper driftsdirektøren med det forkromede overblik. Derfor støtter du hende også med materiale til driftsmøder og forefaldende opgaver og projekter.

Du er en del af kontoret, hvor du sidder sammen med vores driftsdirektør og bygningskonstruktør. Jeres kontorpladser ligger i forbindelse med kollegerne i søstervirksomhederne i Morten Bang Invest, så I er en del af et dynamisk og godt kontorfællesskab, og har nem adgang til hjælp, støtte og sparring.

 

Erfaren kontorperson, der søger en varieret hverdag og mange udviklingsmuligheder

Der er flere veje til stillingen, men vi forestiller os, at du har erfaring fra en kontorrolle med fokus på logistik, disponering og/eller administration. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra håndværksbranchen og har siddet med flåde- og/eller ordrestyring.

Det er vigtigt for din succes i rollen, at du motiveres af at være hjælperen i hverdagen, der griber spørgsmål og opgaver, og får sat nogle flueben. Ligesom du ikke er skræmt af at skulle gå til hånde og træde til, da vi som vækstvirksomhed stadig har en masse opgaver, der skal løses hen ad vejen.

Struktur, deadlines, overblik og velorganiseret kendetegner dit arbejde. Du har en naturlig forståelse for værdikæden og spotter områder, hvor vi kan forbedre tingene og udvikle vores arbejdsgange til fordel for såvel kolleger, kunder og bundlinje.

Derudover kommunikerer du professionelt, venligt og tydeligt på skrift og i tale. Ligesom du er en holdspiller, og kan se dig selv i en virksomhed med en uformel og professionel omgangstone.

 

En vækstrejse med masser af potentiale for dig

Stillingen som koordinator står centralt placeret i virksomheden, og du får derfor unik indsigt i en håndværksvirksomhed, og dit bidrag vil gøre en synlig forskel for kolleger, kunder og Mesterlige Hænder.

I kraft af vores ejerskab har vi mange kompetente kolleger tæt på, og du vil kunne udvikle dig og lære af dem, du samarbejder med.

Potentialet for Mesterlige Hænder er stort og vores ambitioner ligeså. Du kommer derfor med på en rejse, hvor din karriere kan tage fart, og du kan specialisere dig. Så hvis du kan se motivationen i den brede rolle nu, så vil du kunne udvikle din stilling i retning af det område du gerne vil arbejde med.

 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte driftsdirektør i Mesterlige Hænder Christina Haller Svendsen på telefon +45 42703280.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på job@mesterlige.dk. Husk at vedhæfte CV og skrive om din interesse i at søge, skriv gerne ”kontorassistent” i emnefeltet.
Samtaler afholdes løbende, så søg hurtigst muligt.

 

Mesterlige hænder – en del af noget større

Vi er en del af Morten Bang Invest koncernen, der også rummer ejendomsselskaber, investeringsrådgivning og ejendomsadministration, samt Brasserie Bordeaux, Iscafé Nørregade, Ishuset Stige Ø, Iscafé Bogense, Lovely Loui, Konditori Petit og WeSocial – og koncernen vokser stadig. Du vil derfor møde mange kolleger på vores kontor og rundt omkring i virksomhederne og ikke mindst blive en del af den gode stemning, når vi et par gange om året samles alle ca. 135 medarbejdere til brag af firmafester.