MURER

Få en varieret hverdag med selvstændighed og frihed under ansvar

Vil du bruge bredden i din faglighed og savner du ”fred” til selvstændigt at træffe beslutninger i dit arbejde? Hos Mesterlige Hænder lægger vi vægt på, at din faglighed skinner igennem, og at vi har det sjovt med hinanden mens vi arbejder.

Du kommer til at arbejde med alt fra små vedligeholdelsesopgaver, som f.eks. fraflytninger, til større renoveringsprojekter på udlejningsejendomme, erhverv og privat.

Alt efter din erfaring og interesse i at prøve nyt, så er det faktisk hele bredden i murerfaget, du vil kunne arbejde med. Vi arbejder primært på Fyn og i Trekantområdet, men der kan være opgaver i hele landet.

En arbejdsplads med godt sammenhold og ordentlige forhold

Du bliver en del af Mesterlige Hænder Teamet, som i dag består af malere, tømrere, murere og anlægsfolk – og allerede i år får vi flere faggrupper knyttet til. Derudover tilbyder vi:

  • Egen firmabil
  • Løn efter kvalifikationer
  • Arbejdstøj
  • Rabatkort til koncernens ishuse, restaurant og konditori.
  • En arbejdsplads i vækst og derfor gode udviklingsmuligheder
  • Firmaarrangementer
  • Højt til loftet og kort til beslutninger

Holdkammerat, god til dit fag og næse for den gode forretning 

Du er en holdspiller, og kan se dig selv i en virksomhed med en uformel og professionel omgangstone. Vi lægger vægt på, at du er motiveret af variationen i opgaverne og har en løsningsorienteret indstilling.

Derudover er du grundig og kvalitetsbevidst og pga. friheden under ansvar, så er det afgørende, at du er mødestabil, selvstændig og arbejder struktureret.

Vi har kort til beslutningerne, og vi arbejder hele tiden på at blive mere effektive og selvkørende. Vi lægger derfor vægt på, at du har forståelse for ”den gode forretning”, og selv kommer frem med den rette løsning – f.eks. ved at køre den smuttur i Stark og få opgaven løst frem for at bestille varen.

En del af noget større

Mesterlige hænder er en del af Morten Bang Invest koncernen, der også rummer ejendomsselskaber, investeringsrådgivning og Manelia ejendomsadministration, samt Brasserie Bordeaux, Rivalen, Iscafé Nørregade, Ishuset Stige Ø, Iscafé Bogense, Lovely Loui, Konditori Petit og WeSocial – og koncernen vokser stadig.

Du vil derfor møde mange kolleger på vores kontor og rundt omkring i virksomhederne og ikke mindst blive en del af den gode stemning, når vi et par gange om året samles alle ca. 160 medarbejdere til brag af firmafester.

Sådan kommer du med på holdet

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte driftdirektør i Mesterlige Hænder Christina Haller Svendsen på telefon +45 42703280.

Ansøg ved at skrive til job@mesterlige.dk. Husk at vedhæfte CV og skrive om din interesse. Skriv gerne ”Murer” i emnefeltet.

Vi søger den rette til vores hold og kalder løbende til samtaler, ansættelsesforhold og opstart aftales nærmere ved en ansættelsesaftale.

Vi ser frem til at høre fra dig!